Loonberekening ambachtelijke bakkerij

Met de loonberekeningsmodule kunt u zelf pro forma loonberekeningen maken voor alle functiegroepen in de ambachtelijke bakkerijen. 

Ambachtelijke bakkerij
In de cao wordt verstaan onder:
a. ambachtelijke bakkerij: ondernemingen met charge-oven(s) of (een) continue-oven(s) met een (totaal) vermogen van maximaal 400 KW respectievelijk ondernemingen die uitsluitend bakkersartikelen in- en verkopen;

Via dit loonberekeningsprogramma kunt u berekenen wat een (toekomstige) medewerker in een bepaalde functie volgens de CAO bruto en netto verdient. Daarnaast wordt een goede indicatie van de werkgeverslasten berekend. De rekenregels in dit programma gelden vanaf 1 januari 2020.

De gegevens in dit loonberekeningsprogramma zijn aangepast naar de nieuwe CAO Bakkersbedrijf met loontabellen en functie-indelingen die gelden per 1 januari 2020 voor maandloon en per 29 december 2019 voor 4-wekenloon voor ambachtelijke bakkerijen.

Voor meer informatie raden wij u aan de gegevens omtrent de CAO te raadplegen.

Het programma bestaat uit drie stappen:
  • Stap 1. Kiezen van het type loonberekening.
  • Stap 2. Invoeren van de gegevens voor de berekening. Voor het toepassen van de vitaliteitsregeling dient u de nieuwe arbeidsduur (80%) in te voeren.
  • Stap 3. Presenteren van het resultaat van de berekening. 

Aan berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend! Het programma kan niet gebruikt worden voor de periodieke loonstrook voor de medewerker. Helpdesk Sociaal Fonds Bakkersbedrijf: tel: 0182 - 69 30 30. 

Begin met stap 1